Introduccio Als Gèneres 1. Teatre eBook

Curiouscongress.es Introduccio Als Gèneres 1. Teatre Image
El libro Introduccio Als Gèneres 1. Teatre en formato PDF. El libro Introduccio Als Gèneres 1. Teatre en formato MOBI. El libro Introduccio Als Gèneres 1. Teatre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anton Carbonell. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Un conjunt de textos del teatre universal i català, que volen reivindicar la lectura en silenci o en veu alta de les obres teatrals.El fet que el teatre neixi per ser representat, vist i sentit en escena, no ens ha de portar a bandejar-lo com a forma literària. El text teatral té aquesta dimensió bàsica d’esdevenir espectacle, representació que es realitza plenament dalt d’un escenari, on la ficció es va desgranant per a un públic que, sovint, la condiciona. Ara bé, remarquem que el text teatral, abans i després de ser portat a escena, és literatura. I, per tant, pot ser llegit i valorat per la seva qualitat literària.A Introducció als gèneres 1. Teatrehi són representats autors que formen part del patrimoni clàssic de la literatura (Sòfocles, Shakespeare, Molière, Ibsen, Guimerà, Txèkhov, Sagarra, Beckett, Espriu, etc.) i, també, autors en actiu que ofereixen una mirada lúcida i crítica sobre el món actual (Fo, Mamet, Benet i Jornet, etc.).

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Introduccio Als Gèneres 1. Teatre.pdf
ISBN
9788415192534
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,20 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

1. INTRODUCCIÓ. Els gèneres cinematogràfics, segons Steve Neale, es defineixen per patrons, estils o estructures que ens serveixen per agrupar pel·licules per famílies i per verificar, per una banda, la seva lectura per part de l'espectador i, per l'altra, la construcció de films per part de la instància productora.

A Introducció als gèneres 1. Teatre hi són representats autors que formen part del patrimoni clàssic de la literatura (Sòfocles, Shakespeare, Molière, Ibsen, Guimerà, Txèkhov, Sagarra, Beckett, Espriu, etc.) i, també, autors en actiu que ofereixen una mirada lúcida i crítica sobre el món actual (Fo, Mamet, Benet i Jornet, etc.).

LIBROS RELACIONADOS