Introduccio Als Gèneres 1. Teatre eBook

Curiouscongress.es Introduccio Als Gèneres 1. Teatre Image
Descubre el libro de Introduccio Als Gèneres 1. Teatre con curiouscongress.es. Lea el PDF de Introduccio Als Gèneres 1. Teatre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Introduccio Als Gèneres 1. Teatre y otros libros de Anton Carbonell.

DESCRIPCIÓN

Un conjunt de textos del teatre universal i català, que volen reivindicar la lectura en silenci o en veu alta de les obres teatrals.El fet que el teatre neixi per ser representat, vist i sentit en escena, no ens ha de portar a bandejar-lo com a forma literària. El text teatral té aquesta dimensió bàsica d’esdevenir espectacle, representació que es realitza plenament dalt d’un escenari, on la ficció es va desgranant per a un públic que, sovint, la condiciona. Ara bé, remarquem que el text teatral, abans i després de ser portat a escena, és literatura. I, per tant, pot ser llegit i valorat per la seva qualitat literària.A Introducció als gèneres 1. Teatrehi són representats autors que formen part del patrimoni clàssic de la literatura (Sòfocles, Shakespeare, Molière, Ibsen, Guimerà, Txèkhov, Sagarra, Beckett, Espriu, etc.) i, també, autors en actiu que ofereixen una mirada lúcida i crítica sobre el món actual (Fo, Mamet, Benet i Jornet, etc.).

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Introduccio Als Gèneres 1. Teatre.pdf
ISBN
9788415192534
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,82 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

A Introducció als gèneres 1. Teatre hi són representats autors que formen part del patrimoni clàssic de la literatura (Sòfocles, Shakespeare, Molière, Ibsen, Guimerà, Txèkhov, Sagarra, Beckett, Espriu, etc.) i, també, autors en actiu que ofereixen una mirada lúcida i crítica sobre el món actual (Fo, Mamet, Benet i Jornet, etc.).

teatre Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

LIBROS RELACIONADOS