Fem Equip! eBook

Curiouscongress.es Fem Equip! Image
Descubre el libro de Fem Equip! con curiouscongress.es. Lea el PDF de Fem Equip! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Fem Equip! y otros libros de Laura Gallego.

DESCRIPCIÓN

Res no pararàla Sara i les seves amigues: elles volen jugar a futbol!A la Sara li agrada el futbol amb bogeria, peròno la deixen jugar a l’equip de l’escola... perquèés només per a nois! Aixíque es proposa convèncer les seves amigues (i qualsevol altra noia que vulgui) per crear un equip de futbol femení. Peròtan sols podran competir en la lliga interescolar si demostren que són capaces de jugar millor que els nois.Ho aconseguiran?

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Fem Equip!.pdf
ISBN
9788491377221
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,30 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fem equip . Auditoria i Control, està en contínua evolució, per això sempre agraïm que hi hagi gent que li pugui interessar treballar en el camp de l'auditoria de comptes i la consultoria de gestió d'empreses. T'hi afegeixes ? * He llegit i accepto la política de privacitat. Envia ...

ISO/TC 96 is the relevant international standardisation body in the field of cranes and related equipment. CECE CECE is the EU organisation representing construction equipment manufacturer. CECE and FEM share competence regarding tower cranes: FEM deals with technical/standardisation matters whilst CECE looks after regulatory issues.

LIBROS RELACIONADOS