Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom) eBook

Curiouscongress.es Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom) Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom) en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

El CLICAT és una eina d'autoaprenentatge que permet a l'usuari planificar el seu propi ritme de treball. Aquest curs es pot seguir d'una manera pautada i progressiva i, alhora, pot servir per resoldre mancances molt concretes sense necessitat de passar per tots els seus apartats. L'àmbit d'estudi abasta tant la reflexió lingüística com les estratègies d'anàlisi i composició de textos escrits, a partir de tres grans blocs de continguts: Fonètica, Morfosintaxi i Text.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Clicaat. Curs Interactiu De Llengua Catalana (Cd-rom).pdf
ISBN
9788483383087
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,87 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Departament de Filologia Catalana. Universitat de Barcelona. CD. ... Gramática de la lengua catalana. Barcelona: Edicions AQUA, 1982. Hualde, José Ignacio (1992). ... Montserrat Marquina, Pere Rovira (2008). "Curs interactiu i multimèdia destinat a l'aprenentatge autònom de la prosòdia". A: Maite Martínez i Elena Añaños (eds.).

Presentació curs 1r de Batxillerat. 5. Examen 1r Batxillerat. Llengua catalana normativa amb solucions. 6. Examen 1r de Batxillerat. Tema 1 (model A) 7. Examen 1r de Batxillerat. Tema 1 (model B) 8. Examen 1r de Batxillerat. Tema 2. La tipologia textual (I) 9. Examen 1r de Batxillerat.

LIBROS RELACIONADOS