Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala - eBook

Curiouscongress.es Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala - Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala - en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala - en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala - en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Per fi una guia de restaurants escrita pels que saben de gastronomia. Més de 1.150 locals de Barcelona analitzats i puntuats, amb el màxim rigor, per 600 gastrònoms de la ciutat. Perquè, quan es tracta d’anar a un restaurant, sempre és millor un conte de fades amb un final feliç que un thriller intrigant i misteriós. La guia perfecta per començar l’any gaudint de la lectura i, sobretot, del paladar.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Macarfi Guia Restaurants Barcelona - Catala -.pdf
ISBN
9788490566664
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,46 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Macarfi neix en 2015 com a projecte gastronòmic. El core business és una guia gastronòmica en format app /web i versió impresa que opina i puntua sobre els 1.000 restaurants més interessants de Madrid i de Barcelona.

La Guía Macarfi de restaurantes de Barcelona ha incluido Petit Comitè en su Top10 de recomendaciones para el año 2017. El restaurante ocupa la novena posición del ránking, lo que reconoce todo el esfuerzo que se está haciendo en los últimos años para convertir el Petit Comitè en un espacio gastronómico de referencia en la ciudad condal.

LIBROS RELACIONADOS