Grans Construccions Amb Moviment eBook

Curiouscongress.es Grans Construccions Amb Moviment Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Grans Construccions Amb Moviment en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Grans Construccions Amb Moviment en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Grans Construccions Amb Moviment en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Com es construeix un bloc de pisos? Com es fan les muntanyes russes dels parcs d'atraccions?Com s'aixeca la vela d'un circ? Com es foraden els túnels del metro?Com es construeix un bloc de pisos? Com es fan les muntanyes russes dels parcs d'atraccions? Com s'aixeca la vela d'un circ? Com es foraden els túnels del metro?En aquest llibre fascinant ple de solapes i finestres, descobrireu els secrets de les grans construccions.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Grans Construccions Amb Moviment.pdf
ISBN
9788466135993
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,66 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Grans construccions amb moviment Baumann, Anne-Sophie. Editorial CRUÏLLA Materia Edad de interés: a ... En aquest llibre fascinant ple de solapes i finestres, descobrireu els secrets de les grans construccions. Libros relacionados. La casa dels ratolins, volum 1. Schaapman, Karina. L'estrella del ball (Dolça Picarol) Thomson, Emma.

Centres d'activitats amb diferents propostes sensorials i manipulatives. Diferents materials papers, revistes, cartrons, capses. Colors bàsics, ceres , pintures de dits. Encaixables de formes geomètriques. Construccions de peçes grans fàcils d'apilar o encaixar. Exercici simbòlic.

LIBROS RELACIONADOS