Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert eBook

Curiouscongress.es Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert Image
Descubre el libro de Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert con curiouscongress.es. Lea el PDF de Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert y otros libros de Juan Manuel Ribera Llopis.

DESCRIPCIÓN

Resultat del projecte d’investigació mereixedor de la III Beca d’Hivern Víctor Català (l’Escala, 2005), aquest volum estudia la presència hispana de Víctor Català i de la seva obra. Sota un enquadrament metodològic de comparatisme diacronista i amb el recolzament documental de l’epistolari conservat a l’Escala i de la recuperació de notícies històriques, fulls crítics i traduccions que ens propicien diversos punts de vista sobre autora i obra, l’estudi actua a més com a crònica dels fluctuants encontres entre les lletres catalanes i castellanes del nou-cents; també com a mirall de les circumstàncies historicoculturals i de les actuacions personals que les han animat o sentenciat.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Projeccio I Recepcio Hispanes De Caterina Albert.pdf
ISBN
9788496766211
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,24 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

bartomeu j. infancia a berlin cap al 1900 - 13 · infancia a€ ?projeccio i recepcio hispanes de caterina albert i. ?la infancia transparent- bartomeu j. barcelo · old books pre-1936, ...

We use cookies to offer you a better experience, personalize content, tailor advertising, provide social media features, and better understand the use of our services.

LIBROS RELACIONADOS