Gratia Reig eBook

Curiouscongress.es Gratia Reig Image
Descubre el libro de Gratia Reig con curiouscongress.es. Lea el PDF de Gratia Reig en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gratia Reig y otros libros de Joan Reig.

DESCRIPCIÓN

GRATIA REIG és el resultat de tres anhels ben dispars: el d’un editor que vol un llibre biogràfic, seriós, gairebé d’assaig, el d’un músic que vol amanir amb la banda sonora de la seva vida els fulls d’un còmic i el d’un escriptor que s’entesta a fer una novel·la amb sabor de pel·lícula de “lladres i serenos”. GRATIA REIG, doncs, hauria pogut ser un llibre de memòries, de vinyetes, un disc compacte o, possiblement, un llargmetratge, però... Pensaments profunds, no tan profunds i d’altres de molt més superficials sobre aquest món que ens ha tocat viure, un reguitzell de títols de cançons amb els seus respectius autors, un bon grapat d’il·lustracions amb “ganxo” i el joc cinematogràfic d’uns personatges “reals i autèntics” del món de la ficció més pura i dura envaeixen finalment els fulls de GRATIA REIG per acontentar tothom i donar així l’opció, al futur lector, d’esbrinar el misteri que s’amaga al darrere d’Os Peidos.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Gratia Reig.pdf
ISBN
9788497911030
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,27 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gratia Reig [Angel O Brunett-Joan Reig] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. coleccion PRISMA Nº 08, 1ªedicion marzo 2005, 202 paginas con ilustraciones de Marc Sarda, tapa blanda

La empresa familiar Manualidades Reig, nació en mayo de 1970 y durante este periodo de 50 años de existencia se ha dedicado a la fabricación de artículos para manualidades, bellas artes y dibujo técnico con la ilusión de seguir durante muchos años más.

LIBROS RELACIONADOS