Porto Responsable (Català) eBook

Curiouscongress.es Porto Responsable (Català) Image
Descubre el libro de Porto Responsable (Català) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Porto Responsable (Català) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Porto Responsable (Català) y otros libros de Manuel Jorge Marmelo.

DESCRIPCIÓN

Hi ha molts Portos a Porto i aquesta guia ha de ser una ajuda per al seu descobriment: d’aquest Porto «deliciosament endarrerit» que va veure Mayol, el personatge de Vila-Matas, però també del Porto monumental reflectit en la talla daurada de l’església de Sant Francisco o en les façanes de granit d’alguns edificis. Després, el Porto on es menja bé i es beu millor, i el Porto dels jardins romàntics, de les places àmplies i recentment remodelades, i també del Porto contemporani del Museu de Serralves i del metro més modern d’Europa, i el Porto d’Alvaro Siza Vieira i Souto Moura, i el Porto cosmopolita de la Casa da Música dissenyada per Rem Koolhaas. Així successivament, un Porto darrere de l’altre —depenent del temps que es tingui per descobrir la ciutat i submergir-s’hi amb més o menys profunditat—.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Porto Responsable (Català).pdf
ISBN
9788416395675
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,55 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

¿Com corregir un text en català? Per a corregir un text en castellà només tens que copiar i enganxar el text a la finestra que hi ha més amunt i clicar el botó "Corregir Ortografia i Gramàtica". Si desitges corregir l'ortografia d'un text, pots utilitzar una altra alternativa, el Corrector Ortogràfic Català.

PORTO RESPONSABLE 2015 (CAT) de JORGE MARMELO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS