Brunilda eBook

Curiouscongress.es Brunilda Image
Descubre el libro de Brunilda con curiouscongress.es. Lea el PDF de Brunilda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Brunilda y otros libros de Enric Virgili.

DESCRIPCIÓN

El confort d’un balancí, en una novel•la, millor que sigui el preludi d’un malson. Enmig d’aquest malson, si el personatge pot viure també els moments més lluminosos de la seva vida, oli en un llum. Brunilda ens proposa que tanquem els ulls mentre ens gronxem pacíficament en aquesta entranyable cadira oscil•lant. Els cruixits que començaran a envoltar-nos precediran tèrboles aventures monacals, fugides precipitades del front de batalla, i més d’una abraçada espasmòdica sobre la gespa. Però si al capdamunt d’una pedrera abandonada, on tots els camins conflueixen, hi ha un casalot d’aspecte poc acollidor, ¿a dintre què s’hi pot trobar, a més d’ombres, runa, i confusió? A Brunilda, un esbarzer robust, ple de móres negres i lluents. I un balancí buit.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Brunilda.pdf
ISBN
9788497873987
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,22 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Nombre de bebé: brunilda, Coraza de combate. Brunilda es el nombre de la hija del dios Odían. Por haber desobedecido a su padre, éste la castigó sumiéndola en un sueño encantado, del que la rescató Sigfrido, héroe germánico-escandinavo. Como no la desposó, Brunilda, ofendida, le h

La valquiria Brunilda de Wagner está inspirada en la princesa visigoda Brunegilda de Toledo. La tomó para modelo de un personaje del cantar de gesta medieval «El cantar de los nibelungos»

LIBROS RELACIONADOS