Murals Projecte Aventura (2n C) eBook

Curiouscongress.es Murals Projecte Aventura (2n C) Image
El libro Murals Projecte Aventura (2n C) en formato PDF. El libro Murals Projecte Aventura (2n C) en formato MOBI. El libro Murals Projecte Aventura (2n C) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

MURALS PROJECTE AVENTURA (2N C) es el nuevo proyecto de BROMERA para el ciclo de Educación primaria, con temas seleccionados para conseguir diploma. MURALS PROJECTE AVENTURA (2N C) de VV. AA. Editado por BROMERA (30/07/2013), da soporte para revisar los contenidos y las destrezas básicas del nivel de Educación primaria. Los alumnos hallarán en este libro de texto un eficaz instrumento de apoyo escolar. Un libro de ejercicio indispensable para el niño que le permitirá planear todas sus clases a lo largo del curso escolar de Educación primaria. Con el libro de texto MURALS PROJECTE AVENTURA (2N C) la niña podrá comprobar que ha mejorado sus conocimientos.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Murals Projecte Aventura (2n C).pdf
ISBN
9788498243420
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,80 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ahir dimarts vam fer un taller a l'escola relacionat amb el mini projecte del cicle de l'aigua. l'Anna, la monitora de Biosfera ens va explicar aspectes molt interessants sobre l'aigua del nostre planeta, com la utilitzem, què podem fer per no malbaratar un recurs tant preuat,...com funciona una depuradora d'aigua quan arriba l'aigua que recull de les canonades.

Aquest curs estem fent moltes activitats relacionades amb el projecte de l'ILEC (Impuls de la lectura). Estem aprenent a fer hipòtesis, inferències, visualitzacions… I després de fer quatre tallers d'inferències: dites, imatges, definicions i text, hem elaborat, per grups, uns murals que recullen tot el procés explicat amb les nostres paraules.

LIBROS RELACIONADOS