Tot Un Mon De Contes eBook

Curiouscongress.es Tot Un Mon De Contes Image
El libro Tot Un Mon De Contes en formato PDF. El libro Tot Un Mon De Contes en formato MOBI. El libro Tot Un Mon De Contes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aro Sainz De La Maza, Josep M. Hernandez Ripoll. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Després de l èxit de Contes de tots els colors (publicat per La Magrana, el 2004) arriba a les llibreries un nou volum amb noves històries explicades per persones que viuen aquí però que provenen de diferents indrets del planeta. Llegendes, faules, aventures extraordinàriesprotagonitzades per prínceps i princeses, ogres, animals grans i petits, joves intrèpids i nens i nenes envoltats de les més fabuloses i meravelloses peripècies. TOT UN MÓN DE CONTES és un llibre per donar la volta al món de la il"lusió.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Tot Un Mon De Contes.pdf
ISBN
9788498673104
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,78 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Contes en occitan: Contes infantils ( Contes per a nenes ), Contes Classics, Contes Tradicionals e fablas de tot tipe.

És la història d'una noia i d'un noi que estaven tips de plorar i de queixar-se de tot. Van mirar al voltant seu i van veure que la felicitat la tenien al da­vant, tot era ple d'oportunitats per ser feliços. Així que tots dos van decidir estirar la mà i agafar tota aquella felicitat del voltant. La felicitat era una flor.

LIBROS RELACIONADOS