El Pardal Vermell eBook

Curiouscongress.es El Pardal Vermell Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Pardal Vermell en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de El Pardal Vermell en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Pardal Vermell en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

L’amor, el desamor, el sexe, l’amistat, la solitud, l’infortuni, l’ambició, la por. Passions, pulsions, repulsions. Totes aquestes tensions que configuren les persones i estableixen les relacions entre elles són les que mouen els fils dels personatges d’aquest grapat d’històries que Josep Lorman ens ofereix en clau d’humor -un humor càustic, fins i tot amarg de vegades-, i que representen tibar una mica més la corda del que ja va fer a La mirada obscura. Homes i dones units per la desgràcia, la solitud i l’instint, que es busquen i es defugen en un joc insensat, a cavall entre la desesperació i el cinisme

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Pardal Vermell.pdf
ISBN
9788496376304
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,30 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

15. Suposeu que en una determinada espècie de planta que es reprodueix per autofecundació, el color vermell de la flor és dominant sobre el blanc. Una planta heterozigòtica de flors vermelles (Cc) s'estableix en una illa on no hi ha cap altra planta d'aquesta espècie i es multiplica considerablement.

ACTIVITATS PER AL TEXT "EL PARDAL VALENTÍ" El pardal Valentí ens ajuda a treballar la Responsabilitat amb el planeta: inculcar-los el valor d'estimar la naturalesa i tenir cura del medi ambient és fonamental per assegurar la vida de tots qui l'habitem.

LIBROS RELACIONADOS