Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) eBook

Curiouscongress.es Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) Image
El libro Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en formato PDF. El libro Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en formato MOBI. El libro Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Merce Foradada Morillo, Lupe Moratalla. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

El volum que teniu a les mans és el primer Quadern d’una sèrie que amb el títol de Català guai és dedicat a la fonètica i l’ortografia. Tant en aquest volum com en els que vindran a continuació, Català guai, no pretén pas, de cap manera, entrar en la tan trompetejada —per mal plantejada— polèmica entorn a l’absurda dicotomia català heavy/català light, ni tampoc vol oferir cap tercera via. Es tracta, simplement, d’un material fungible —però ben editat, amb tipografia, en forma de llibre— pensat, sobretot, per a aquells alumnes que vulguin o necessitin recuperar la part d’ortografia treballant pel seu compte, paral·lelament a les activitats pròpies de laprogramació del curs o durant les vacances d’estiu. A més a més, el llibre pot ser útil com a material per treballar a classe, amb el guiatge i la intervenció del professor, sobretot en crèdits monogràfics, hores B, etc. La idea de les autores sobre l’aprenentatge de l’ortografia es basa en el matrimoni —no sempre ben avingut— de fonètica i ortografia. Per això, parteixen d’uns continguts fonètics bàsics i en treballen la representació en la llengua escrita. Els eixos o criteris principals sobre els quals gira el mètode són els següents: a) donar primacia a la norma per damunt de les excepcions; b) partir de frases normals, versemblants, i per tant —en contrast amb...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Catala Guai I: Fonetica I Ortografia. Clau D Exercicis (4ª Ed.).pdf
ISBN
9788475841267
FECHA
1994
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,10 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

23 títulos de 'Foradada Morillo, Mercedes (1947-)'. Perles cultivades. Estimades Zambrano. Com una reina. La casa verda. Bruixes. Vilanovines. Velles : amb V de vida. Alfonso Foradada, El valle de Ansó en los años cuarenta.

Aprende catalán de la manera más fácil: ¡en castellano! Edición revisada y actualizada.¡Está escrito en castellano! Seguramente habrás curioseado en las librerías y te habrás enfrentado al fastidioso inconveniente de que todos los libros para aprender catalán están escritos ¡en catalán!

LIBROS RELACIONADOS