Mitjanit eBook

Curiouscongress.es Mitjanit Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Mitjanit en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Mitjanit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mitjanit en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

“Una flor del color de la sang. El vent udolava entre els arbres que m’envoltaven, fuetejava les branques a tort i a dret. Els pètals mullats per la pluja eren d’un color vermell viu, esvelts, amb una forma impactant i perfecta, com una fulla de ganivet. Aquella flor era la cosa més hipnotitzadora que mai havia vist. L’havia d’aconseguir. Sentia fiblades de dolor a la pell a mesura que empenyia les espines amb les mans, però no vaig cedir, estava decidida. I quan amb la punta del dit vaig tocar la flor, aquesta es va enfosquir a l’instant. Es va pansir i assecar fins que els pètals es van tornar negres”. Mitjanit és una prestigiosa institució acadèmica en mig del no res. Un internat on els estudiants són massa perfectes. Bianca sent que no pertany a aquest lloc, té malsons recurrents i vol fugir. Però la seva vida es creua amb la d’en Lucas, un altre estudiant que tampoc sembla adaptar-se a l’acadèmia. Bianca farà qualsevol cosa per estar amb ell, però no sap que uns obscurs secrets capgiraran tot allò en què fins aquell moment havia cregut... Tot comença amb un petó gairebé mortal. Mitjanit et xucla la vida.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mitjanit.pdf
ISBN
9788497872973
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,80 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Encontrados 5 resultados de empresas que pueden tener alguna relación con la búsqueda realizada "Mitjanit" . Hay 3 provincias donde se encuentran resultados relacionados con Mitjanit. Estos resultados pueden estar relacionados con Asesorías y despachos, Salud y medicina, administración ...

Mitjanit,Orquestra,Orquestra Mitjanit,Festa Major,Concert,mitjanit.com,

LIBROS RELACIONADOS