Memoria D Uns Ulls Pintats eBook

Curiouscongress.es Memoria D Uns Ulls Pintats Image
El libro Memoria D Uns Ulls Pintats en formato PDF. El libro Memoria D Uns Ulls Pintats en formato MOBI. El libro Memoria D Uns Ulls Pintats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Llach. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Una història d'amor entre homes lliures, emocionant i colpidora, que retrata aspectes essencials (socials i polítics) de la Catalunya de la primera meitat del segle XX. La novel·la, ambientada al barri de la Barceloneta, els anys vint i trenta, vol ser un homenatge a una generació que va saber lluitar pels seus ideals i que va conservar fins al final, malgrat les derrotes, la vitalitat i el coratge. Quatre amics, dos nois i dues noies, nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. Comencen a descobrir el món en un ambient humil i llibertari, i la proclamació de la República els obre un amplíssim horitzó de possibilitats, il·lusions i esperances. Però la guerra i la repressió franquista ho estronquen tot, i la vida de tots quatre acaba marcada per aquests fets que influeixen tràgicament la relació d’amor i d’amistat entre els dos nois, Germinal i David. En Germinal, ja vell, narra la seva experiència escruixidora a un jove director de cinema que cerca argument per a un film històric.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Memoria D Uns Ulls Pintats.pdf
ISBN
9788497877596
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,78 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar libro MEMÒRIA D'UNS ULLS PINTATS EBOOK del autor LLUIS LLACH (ISBN 9788497877763) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

Memòria d'uns ulls pintats, Lluís Llach. Memòria d'uns ulls pintats, Lluís Llach, Barcelona, Empúries, 2012. Una reseña de Isabel Marcillas Llegó a mis manos por casualidad, inesperadamente, como llegan muchas cosas buenas. La fotografía de la portada me llamó la atención enseguida. Una imagen en blanco y negro.

LIBROS RELACIONADOS