Una Altra Floresta ÉS Possible eBook

Curiouscongress.es Una Altra Floresta ÉS Possible Image
El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato PDF. El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato MOBI. El libro Una Altra Floresta ÉS Possible en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Una altra Floresta és possibleLa Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l’estimen. Cadascuna d’aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l’estimem, calia un llibre on dipositar-hi aquests retrats i aquests relats. Allò que hem estat, que som i/o que voldríem ser.Una trentena de persones han contribuït en fer aquest llibre, i així preservar la memòria com a forma d’identitat col•lectiva i la seva projecció cap al futur.“El llibre transmet pluralitat, força col•lectiva i una idea de lluita i compromís constant en allò més preuat que tenim com a habitants de qualsevol indret: el nostre entorn, en majúscula. L’entorn físic, el paisatgístic, i especialment l’entorn relacional”.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Altra Floresta ÉS Possible.pdf
ISBN
9788416828487
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,34 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Floresta és difícil de definir, segurament impossible. Hi ha tantes Florestes com persones hi viuen, hi venen o l'estimen. Cadascuna d'aquestes té el seu retrat i el seu relat. Tanmateix, i perquè hi vivim, hi venim o l'estimem, calia un llibre on dipositar-hi aquests retrats i aquests relats.

Revisa las traducciones de 'Una altra democràcia és possible' en Español. Consulta los ejemplos de traducción de Una altra democràcia és possible en las frases, escucha la pronunciación y aprende gramática.

LIBROS RELACIONADOS