L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial eBook

Curiouscongress.es L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial Image
Cuida los árboles y descarga el libro de L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

El divan d'Ivan va ser, a finals del segle passat, el programa de televisió emblemàtic, dels catalans que van protagonitzar la transició entre el segle 20 i el 21. De la repressió sota la dictadura franquista a la llibertat sexual de les dones amb la píndola i abans de la sida, del somni comunista a la caiguda del mur Berlín. Al Divan d'Ivan van hi van parlar de la seva vida personal i dels seus sentiments, tal com raja, comediants, polítics, escriptors, artistes, futbolistes, empresaris o militants gais i veterans de la nova cançó. Transcrites amb fidelitat absoluta, les converses del Divan adquireixen, llegides en aquests inicis del segle 21, un interès històric excepcional i constitueixen l'autoretrat impagable d'aquella generació i en alguns casos el testament dels que van morir abans d'hora.Afegint a la seva feina de periodista la de filòleg, Ivan Tubau analitza la llengua col·loquial dels entrevistats i en sotmet les seves característiques -dialectals o fruit del contacte de llengües- a una enquesta entre estudiants de periodisme i professionals destacats: locutors i periodistes; assessors i correctors; directius d'emisores; professors de periodisme audiovisual i lingüistes. Iniciat el segle 20 i en un context de rígida normalització lingüística escolar i mediàtica contrestada per noves allaus inmigratòr...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Entrevista De Personatge A La Televisio: Llenguatge Periodistic I Catala Col·loquial.pdf
ISBN
9788475845159
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,62 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'assignatura Tècniques de l'entrevista pertany al Mòdul 5, Fonaments de l'activitat professional del periodisme.. L'assignatura proposa, en primer lloc, una introducció contextual a l'entrevista periodística, per passar després a exposar els processos de preparació i de realització de qualsevol entrevista, tant en premsa escrita, com en mitjans audiovisuals.

L'entrevista de personatge a la televisió : llenguatge preiodístic i català col·loquial [Monografía] (2003) Matar a Víctor Hugo [Monografía] (2002) Periodismo oral : hablar y escribir para radio y televisión (2001) La quijada de Orce (2001) Nada por la patria : la construcción periodística de naciones virtuales [Monografía] (1999)

LIBROS RELACIONADOS