El Cor De La Hannah eBook

Curiouscongress.es El Cor De La Hannah Image
El libro El Cor De La Hannah en formato PDF. El libro El Cor De La Hannah en formato MOBI. El libro El Cor De La Hannah en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rocio Carmona. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

La Hannah és una jove amish de Pennsilvània; viu en un entorn rural, aïllat i rígid, que encara avui segueix les normes i els codis del segle XVII. El mateix dia que fa 16 anys, es produeix un esdeveniment únic a la història del poble: per primera vegada en dècades, es permetlentrada dun foraster, en Daniel, un jove que acaba darribar de Seattle per a fer un reportatge fotogràfic sobre els amish. La Hannah sent de seguida alguna cosa per ell, i en Daniel senamora della a linstant. Inicien una relació que trenca tots els codis de la comunitat. Quan la família della se nassabenta,prohibeix que es continuïn veient i fan fora del poble en Daniel. Però la Hannah decideix fugir per anar a buscar-lo a Nova York, on senfrontarà a un nou món, viurà tota mena de perills i aprendrà algunes lliçons que mai no oblidarà.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cor De La Hannah.pdf
ISBN
9788424642501
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,42 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar libro EL CORAZÓN DE HANNAH EBOOK del autor ROCÍO CARMONA (ISBN 9788424644949) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

Hanna Instruments es líder mundial en el desarrollo y fabricación de instrumentos de medición electroquímicos, fotométricos y electrodos. Durante más de 37 años Hanna se ha enorgullecido de ser líder mundial en innovación de equipos de laboratorio.

LIBROS RELACIONADOS