Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja eBook

Curiouscongress.es Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

1985,rústega amb solapes.Expurgo biblioteca,sellos y códigos.Algo descolorido.SINOPSIS:Teresa Claramunt i Adell (Calaceit, Matarranya, 1961) és una narradora i filòloga de la Franja de Ponent.Llicenciada en filologia hispànica, treballa en l’ensenyament secundari. Investigadora en contes ticionales i autora de guie de lectura i articles de poesia, és autora de la narració juvenil Vora el fiord (2004) i ha tingut cura de l’edició de la col·lecció de textos populars Contalles. Així parlem a les comarques de la Franja (1985).

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contalles Així Parlem A Les Comarques De La Franja.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,49 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Com el franjolí, com el català que s'hi parla, a Fraga, a la Franja, a les comarques aragocatalanes? Sí, pot ser una bona imatge, el mural, dels usos del passat quan convé a les institucions (no crec que sigui un grafit qualsevol, és massa estilitzat, s'ha fet amb permís per dir-ho així).

Del libro de CLARAMUNT I ADELL, Teresa: Contalles (Així Parlem a les comarques de la Franja) Edita Diputación General de Aragón. Departamento de Cultura y Educación, Zaragoza, 1985. PITA MERCÉ, Rodrigo: El sistema del doblamiento antiguo en las tierras de la provincia de Huesca.

LIBROS RELACIONADOS