Atlas D Europa: Llibre I Puzle eBook

Curiouscongress.es Atlas D Europa: Llibre I Puzle Image
Descubre el libro de Atlas D Europa: Llibre I Puzle con curiouscongress.es. Lea el PDF de Atlas D Europa: Llibre I Puzle en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Atlas D Europa: Llibre I Puzle y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

"Presentats dins una bonica capsa, aquest atles d’Europa i el seu puzle de 300 peces són un regal ideal.El puzle és un mapa amb els noms dels països i amb dibuixos de diferents elements tradicionals, des de llocs emblemàtics fins a menjars o vestits típics. L’atles, a més dels mapes il·lustrats, presenta dades i informacions molt interessants sobre cada país, en un total de 32 pàgines.Muntar el puzle és molt més que una activitat divertida: l’observació atenta ajuda a memoritzar per sempre la situació de cada país al mapa!"

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Atlas D Europa: Llibre I Puzle.pdf
ISBN
9781474971782
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,66 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Europa es el segundo continente más pequeño del mundo, sólo por detrás de ´Oceanía. Tiene una superficie de 10 530 751 km², [1] lo que representa el 7 % de las tierras emergidas. A finales de 2016 está compuesto por cincuenta países, incluyendo Rusia y Turquía, aunque la mayor parte de sus territorios sea asiática.

The coronavirus pandemic is a global crisis. It can only be solved at global level. A strong European response in support of our partners is the only way to put an end to the spread of the virus and to avoid spillover effects on social stability and security in our partner countries.

LIBROS RELACIONADOS