Guerres Perdudes eBook

Curiouscongress.es Guerres Perdudes Image
Descubre el libro de Guerres Perdudes con curiouscongress.es. Lea el PDF de Guerres Perdudes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Guerres Perdudes y otros libros de Francesc J. Bodi.

DESCRIPCIÓN

Premi Joanot Martorell 1996La Clàudia ve al món amb tres pecats originals: ser dona, ser la filla mitjana d'una família de terratinents i néixer a primeries de segle. Però ella no hi creu, en pecats orignials. Fa anys l'avi li va ensenyar que l'únic pecat és creure en els grans pecats. Per això, quan la Clàudia descobreix la pasiisó indiviual i concreta en una època apassionada per uns ideals més abstractes i universals, decideix aventurar-se de ple en una relació que acabarà confrontant-la amb tota l'estructura familiar. Aquest enfrontament, que coincideix amb la Guerra Civil, reprodueix al món rural on viu un conflicte bastant més general: la lluita entre els ideals i les persones. Guerres perdudes és un retrat ple de sentiment, exacte i delicat, de la difícil relació d'una dona amb el temps que li ha tocat de viure.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Guerres Perdudes.pdf
ISBN
9788429742817
FECHA
1997
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,88 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Presentació sobre la Primera Guerra Mundial adreçada a alumnes de 1r de BATX que cursen la matèria Història del Món Contemporani. La presentació inclou "links" amb pàgines web, altres presentacions i vídeos que permeten ampliar la informació sobre el tema.

En una platja solitaria de la Costa Brava, un noi roba una barca de pescadors i sendinsa al mar perque no vol assistir a les colonies destiu on lhan inscrit els seus pares. Una companya intenta aturar-lo, pero finalment tots dos acaben dins de la barca en direccio a una cala perduda on nomes saccedeix des del mar. Ningu no els ha vist.

LIBROS RELACIONADOS