Lunar Park eBook

Curiouscongress.es Lunar Park Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Lunar Park en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Lunar Park en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Lunar Park en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Ara Bret està casat amb la mare del seu fill, viu en un barri residencial de classe alta i intenta adaptar-se a la nova situació. Però el seu matrimoni fa aigües, malgrat els esforços: perd el desig sexual per la seva dona –però no per altres noies–, la relació amb el seu fill és completament frustrant i torna a abusar de tota mena de substàncies. De sobte comencen a passar coses estranyes: durant una fatídica festa a casa seva s’adona de la presència d’un personatge pertorbador; comença a rebre e-mails misteriosos; la joguina de la seva fillastra comença a moure’s de manera violenta i la seva casa pateix estranyes transformacions. Bret es preocupa per preservar la seva família del perill, encara que la seva dona, el seu terapeuta i la policia insisteixen que les seves aprensions només són el fruit de l’abús de drogues i del seu accentuat egocentrisme.Lunar Park sorprèn el lector canviant les seves expectatives, passant de la comèdia a la novel·la psicològica, de la falsa autobiografia al relat de terror fins a un desconcertant final. Una història sobre l’amor i la pèrdua, sobre pares i fills, una novel·la poderosa i original escrita per un autor excepcional.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Lunar Park.pdf
ISBN
9788466406628
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,87 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Take a look around inside the park. See What's On, Luna Park Sydney's Rides, the iconic Coney Island, Sideshow Alley, Food Outlets and Accessibility within Luna Park. Find out more.

After more than thirty years of service as one of the Navy's top aviators, Pete Mitchell is where he belongs, pushing the envelope as a courageous test pilot and dodging the advancement in rank that would ground him.

LIBROS RELACIONADOS