Pais Intim eBook

Curiouscongress.es Pais Intim Image
El libro Pais Intim en formato PDF. El libro Pais Intim en formato MOBI. El libro Pais Intim en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Barbal. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

OBRA GUARDONADA AMB EL PREMI PRUDENCI BERTRANA DE NOVEL·LA 2005La Rita es demana per què la mare, si lestima, la fa patir. La tendresa li arriba del pare o de les altres dones pròximes.Des de la vida duna família corrent sobre una escletxa de llum que enfoca la Història, la il·lumina en uns espais daquesta terra nostra. En un temps: anys vint, la guerra civil, la dictadura, els moviments doposició, la transició a la democràcia, fins als nostres dies. El panorama general, des de la visió particular i en paral·lel de les dues protagonistes. La mare, instal·lada en la pena perpètua i esquerpa, com en un país; la jove, entre el Pallars i Barcelona, explorant lamistat i lamor que li permetran reconciliar-se amb una herència injusta.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Pais Intim.pdf
ISBN
9788466406734
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,48 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Íntimo es el séxto álbum de estudio del cantante estadounidense Nicky Jam. [1] Se estrenó el 1 de noviembre de 2019 por Sony Music Latin. [2] El álbum fue promocionado a través de un documental. [3

Sinopsis de: "País íntim" Premi Prudenci Bertrana de novel·la 2005.La Rita es demana per què la mare, si l'estima, la fa patir. La tendresa li arriba del pare o de les altres dones pròximes.Des de la vida d'una família corrent s'obre una escletxa de llum que enfoca la Història.

LIBROS RELACIONADOS