El Gest Nostre De Cada Dia eBook

Curiouscongress.es El Gest Nostre De Cada Dia Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Gest Nostre De Cada Dia en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de El Gest Nostre De Cada Dia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gest Nostre De Cada Dia en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Aquesta obra és una reflexió, a mig camí entre l’assaig i la recerca, sobre el gest com a mecanisme comunicatiu i com a patrimoni bàsic de la cultura popular, una idea que en part es desprèn ja del recull pioner de Joan Amades “El gest a Catalu-nya” (1957). En l’estudi s’analitza, en particular, la funció dels emblemes o gestos autònoms, és a dir, els que són significatius amb independència del llenguatge ver-bal.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gest Nostre De Cada Dia.pdf
ISBN
9788498835793
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,34 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El gest nostre de cada dia [Our daily gesture] is a study written by Lluís Payrató in Catalan about the Catalan culture. It deals with a type of gestures called emblems. The emblems are gestures that correspond to a word or expression. The author analyzes the gestural repertoire that developed in 1957 Joan Amades.

El gest nostre de cada dia [Our daily gesture] is a study written by Lluís Payrató in Catalan about the Catalan culture. It deals with a type of gestures called emblems. The emblems are gestures that correspond to a word or expression.

LIBROS RELACIONADOS