Mercat D Histories eBook

Curiouscongress.es Mercat D Histories Image
El libro Mercat D Histories en formato PDF. El libro Mercat D Histories en formato MOBI. El libro Mercat D Histories en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

La nova literatura que es fa a Àfrica i al Carib, hereva sens dubte de"grans avantpassats", és extraordinàriament viva. Preocupada per parlar del món i per contar el seu"món", amb energia creadora, literatura d´exili o de diàspora, de mestissatge cultural, que es nega a circumscriure´s en una mal determinada categoria d´"africanitat"o"literatura étnica", i que afirma, en canvi, una vocació universal jugant amb totes les estratègies narratives, trencant tabús: divuit autors d`una Àfrica i un Carib nous prenent la paraula en aquest Mercat d´històries.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mercat D Histories.pdf
ISBN
9788474266900
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,74 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El mercat de Sant Antoni és un mercat d'alimentació, Encants i Mercat del Llibre Dominical al barri de Sant Antoni, al districte de l'Eixample de la ciutat de Barcelona.L'edifici, actualment reobert a la població després de la seva reforma, ocupa una illa sencera entre els carrers de Comte d'Urgell, Tamarit, Comte Borrell i Manso, a tocar de les rondes de Sant Antoni i Sant Pau. És una ...

Ven al Mercat 11 de Setembre a disfrutar mientras realizas tus compras con todas las comodidades y servicios que ponemos a tu disposición. También puedes hacer tus compras desde donde quieras a la hora que quieras y te la llevamos al lugar que nos indiques, a casa, al trabajo, en la franja horaria que prefieras.

LIBROS RELACIONADOS