Súper Pinta I Escriu El Nadal eBook

Curiouscongress.es Súper Pinta I Escriu El Nadal Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Súper Pinta I Escriu El Nadal en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Súper Pinta I Escriu El Nadal en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Súper Pinta I Escriu El Nadal en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Ja és Nadal... però arriba descolorit! Això no pot ser: ajuda la Roser i lAnna i pinta i escriu els seus contes. Els Reis, el Tió i el Caganer tho agrairan moltíssim. I quan acabis, pots retallar les superil·lustracions i regalar-les o decorar la casa. I de Súper Regal: un munt dadhesius i una megacarta per als Reis! Bon i acolorit Nadal!

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Súper Pinta I Escriu El Nadal.pdf
ISBN
9788424649432
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,98 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ja es Nadal... pero arriba descolorit! Aixo no pot ser: ajuda la Roser i l'Anna i pinta i escriu els seus contes. Els Reis, el Tio i el Caganer t'ho agrairan moltissim. I quan acabis, pots retallar les superil?lustracions i regalar-les o decorar la casa. I de Super Regal: un munt d'adhesius i una megacarta per als Reis! Bon i acolorit Nadal!.

 Ja és Nadal... però arriba descolorit! Això no pot ser: ajuda la Roser i l'Anna i pinta i escriu els seus contes. Els Reis, el Tió i el Caganer t'ho agrairan moltíssim. I quan acabis, pots retallar les superil·lustracions i regalar-les o decorar la casa. I de Súper Regal: un munt d'adhesius i una megacarta per als Reis! Bon i ...

LIBROS RELACIONADOS