Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas eBook

Curiouscongress.es Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas Image
Descubre el libro de Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas con curiouscongress.es. Lea el PDF de Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas y otros libros de Jordi Vicente Rodenas, Carlos Cubeiro.

DESCRIPCIÓN

Joan Manuel Serrat en cinquanta cançons comentades i il·lustrades a partir de grans temes com l’amor, la memòria o la política.Joan Manuel Serrat explicat a través de les seves cançons i dels seus grans temes. Una selecció de cinquanta lletres que formen part de la història sentimental de diverses generacions i que ens permet conèixer les motivacions d'un dels nostres compositors i poetes més emblemàtic.A través dels seus propis comentaris i els dels seus coetanis, aquest llibre traça un recorregut complet a través de la seva trajectòria per rendir homenatge a la sensibilitat d'un artista que ha donat veu a tot un poble i que celebra, ara, cinquanta anys dedicat a la música.Una proposta il·lustrada amb elegància que suggereix una mirada cap a l'essència de les seves cançons i del seu univers, que inclou la discografia oficial, les anècdotes imprescindibles i tot allò que els amants de Serrat no voldran deixar de saber.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Serratologia: Joan Manuel Serrat En Cincuenta Canciones Comentadas E Ilustradas.pdf
ISBN
9788416033607
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,52 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

SERRATOLOGIA: JOAN MANUEL SERRAT EN CINCUENTA CANCIONES COMENTADAS E ILUSTRADAS de JORDI VICENTE RODENAS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

SERRATOLOGIA JOAN MANUEL SERRAT EN CINCUENTA CANCIONES COMENTADAS E ILUSTRADAS, todos los resultados de Bubok mostrados para que puedas encontrarlos, libros, noticias, autores, foros.

LIBROS RELACIONADOS