Nocturn A L India eBook

Curiouscongress.es Nocturn A L India Image
El libro Nocturn A L India en formato PDF. El libro Nocturn A L India en formato MOBI. El libro Nocturn A L India en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antonio Tabucchi. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

La recerca d’un amic d’in-fan-tesa que ha desaparegut a l’Índia posa el narrador en contacte amb tot un retaule de personatges desarrelats que intenten sobreviure en l’inquietant escenari de la misèria i de la desolació. Una jove prostituta d’un hotel de mala mort de Bombai; un misteriós nen-endeví d’as-pec—te monstruós que va amb el seu germà de fira en fira; una lladre venjativa que vol fer pagar al seu marit ric la seua manca absoluta de tendresa... Aquesta recerca és, alhora, un viatge a la part més fosca de les coses, aquella que no ens atrevim a descobrir per por de veure-hi reflectida la nostra pròpia identitat. Intrigant narració de reminiscències presumptes o reals, Nocturn a l’Índia és també un imaginatiu itinerari turístic que captiva el lector des del primer moment i el porta a un món fascinant.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Nocturn A L India.pdf
ISBN
9788476601167
FECHA
1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,73 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La recerca d'un amic d'infantensa que ha desaparegut a l'Índia posa el narrador en contacte amb tot un retaule de personatges desarrelats que intenten sobreviure en l'inquietant escenari de la misèria i de la desolació. Una jove prostituta d'un hotel de mala mort de Bombai; un misteriós nendeví d'aspecte monstruós que va amb el seu germà de fira en fira; una lladre venjativa que vol fer ...

NOCTURN A L'INDIA (Clàssica) | Antonio Tabucchi | ISBN: 9788483003176 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

LIBROS RELACIONADOS