Nocturn A L India eBook

Curiouscongress.es Nocturn A L India Image
Descubre el libro de Nocturn A L India con curiouscongress.es. Lea el PDF de Nocturn A L India en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Nocturn A L India y otros libros de Antonio Tabucchi.

DESCRIPCIÓN

La recerca d’un amic d’in-fan-tesa que ha desaparegut a l’Índia posa el narrador en contacte amb tot un retaule de personatges desarrelats que intenten sobreviure en l’inquietant escenari de la misèria i de la desolació. Una jove prostituta d’un hotel de mala mort de Bombai; un misteriós nen-endeví d’as-pec—te monstruós que va amb el seu germà de fira en fira; una lladre venjativa que vol fer pagar al seu marit ric la seua manca absoluta de tendresa... Aquesta recerca és, alhora, un viatge a la part més fosca de les coses, aquella que no ens atrevim a descobrir per por de veure-hi reflectida la nostra pròpia identitat. Intrigant narració de reminiscències presumptes o reals, Nocturn a l’Índia és també un imaginatiu itinerari turístic que captiva el lector des del primer moment i el porta a un món fascinant.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Nocturn A L India.pdf
ISBN
9788476601167
FECHA
1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,58 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El proyecto para encontrar la ruta marítima a la India fue ideado por Juan II de Portugal como medida para reducir los costes de los intercambios comerciales con Asia, en un intento de monopolizar el comercio de las especias.Con una presencia marítima cada vez más sólida por parte de Portugal, Juan II anhelaba el dominio de las rutas comerciales y la expansión de su reino, que empezaba a ...

Buy Nocturn a l'Índia by Tabucchi, Antonio (ISBN: 9788476601167) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

LIBROS RELACIONADOS