Per Natural Desig (Cançoner) eBook

Curiouscongress.es Per Natural Desig (Cançoner) Image
El libro Per Natural Desig (Cançoner) en formato PDF. El libro Per Natural Desig (Cançoner) en formato MOBI. El libro Per Natural Desig (Cançoner) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lorenzo De Medici. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

LORENZO DE’ MEDICI (LLORENÇ EL MAGNÍFIC) (Florència, 1449 - Careggi, 1492) va ser príncep de Florència, mecenes de les arts, polític, poeta i filòsof renaixentista pertanyent a la influent família florentina dels Medici. Va rebre estudis a Venècia i va ser enviat a Milà en representació del seu pare. Amb només vint anys es fa càrrec de l’estat florentí, que estava en lluita contínua amb el Regne de Nàpols. Gràcies al seu tarannà conciliador i diplomàtic, va aconseguir signar la pau amb els napolitans l’any 1480. Casat amb una de les aristòcrates més importants de l’època, va aconseguir que el seu fill fes la carrera eclesiàstica, tot convertint-se en el futur papa Lleó X. Com a mecenes, va destacar pel suport donat a Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci, Giuliano da Maiano i Michelangelo Buonarroti, entre d’altres. Va estendre la seva obra renaixentista arreu d’Europa i va fundar, entre d’altres institucions, la Biblioteca Laurenciana. Com a poeta destaca per ser l’autor d’un bellíssim cançoner petrarquista que ara donem a conèixer, per primera vegada, a tot el públic de parla catalana.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Per Natural Desig (Cançoner).pdf
ISBN
9788492544059
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,60 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Cançoner Popular de Catalunya. L'Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1921-1936) s'inicià amb la voluntat de "fer un corpus musical de totes les cançons populars nostres: les que ja són publicades; les moltes que hi ha recollides, emperò romanen inèdites; les que encara ignorem, per mor de que vaguen esquerpes per les nostres contrades, on caldrà sobtar-les" (fragment de ...

7 cançons de Nadal modernes per aprendre a l'aula Posted on 18 Novembre, 2015 by cristinasomdocents S'atansa el Nadal i toca posar en marxa la maquinària de les idees.

LIBROS RELACIONADOS