Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics eBook

Curiouscongress.es Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics Image
El libro Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics en formato PDF. El libro Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics en formato MOBI. El libro Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre, necesari per a la preparació amb plenes garanties d'èxit dels dos exercicis que componen la tercer prova d'aquesta oposició, s'estructura en dos blocs clarament diferenciats. El primer d'ells, referit a l'elaboració de documents administratius, conté tant l'explicació teòrica necessària per a la seva redacció com una sèrie de casos pràctics referits als diferents tipus de documents administratius que us poden proposar el día de l'exercici.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos Administratiu: Generalitat De Catalunya, Suposits Practics.pdf
ISBN
9788497314428
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,71 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Supòsits pràctics i competències professionals cos administratiu generalitat de catalunya (Tapa blanda)

Torn de promoció interna: consisteix a respondre un qüestionari de 30 preguntes més tres de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, sobre el contingut del temari de l'escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya, aprovat per la Resolució GRI/1234/2008, de 21 d'abril ...

LIBROS RELACIONADOS