Dolça Picarol: Cor,estels I Flors eBook

Curiouscongress.es Dolça Picarol: Cor,estels I Flors Image
El libro Dolça Picarol: Cor,estels I Flors en formato PDF. El libro Dolça Picarol: Cor,estels I Flors en formato MOBI. El libro Dolça Picarol: Cor,estels I Flors en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Emma Thomson. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

És el Dia de l’Esport a l’Escola Somnis Màgics. Tot i que la Dolça practica dia i nit, encara no domina la Pirueta Voladora-Somiadora. Però aviat tindrà l’oportunitat de descobrir que hi ha coses més importants que guanyar. Un llibre meravellós amb la teva pròpia medalla d’or de fada!

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dolça Picarol: Cor,estels I Flors.pdf
ISBN
9788448831028
FECHA
2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,39 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tenemos 215 anuncios para tu búsqueda Dolca. Encuentra anuncios de Dolca con precios desde 1€. Iniciar sesión. Regístrate. Publicar anuncios gratis. ... Llibre en català de la col.lecció de la Dolça Picarol. Títol 6, Estels i Flors. Tapes dures i interactiu, amb finestres i moviment.

No han calgut veles e vents per fer bullir la mar de la poesia catalana com una cassola en forn.La crida de l'Ara.cat era compromesa: busquem els millors versos de la poesia catalana. Les propostes dels lectors van recórrer, fins i tot més que a la música, als poetes del cànon català que es reciten a les escoles.

LIBROS RELACIONADOS