Un Tomb Pel Foix eBook

Curiouscongress.es Un Tomb Pel Foix Image
Descubre el libro de Un Tomb Pel Foix con curiouscongress.es. Lea el PDF de Un Tomb Pel Foix en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Tomb Pel Foix y otros libros de Xavier Bayer.

DESCRIPCIÓN

Vols descobrir quins animals i plantes viuen al riu Foix? Saps fer-te un brunzidor o un taumàtrop per jugar? A la prehistòria quins animals hi havia al Foix? Saps què hi va passar dins la Cova de l'Or? Has vist els castells del Parc del Foix? Què et sembla si fem una excursió? Qui vol jugar a El remei màgic? Ens embarbussem una mica? Fem un pastís de garrofa? Com és un bufaforats? I un espernallac? I una fagina? I un xot? I un...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Tomb Pel Foix.pdf
ISBN
9788490341254
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,87 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Foto de Tomb pel Foix des de Castellet a Castellet, Catalunya (España). Descarrega el track GPS i segueix l'itinerari del sender des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.

Un tomb pel Montsant. 2.2K likes. Un Tomb pel Montsant és una caminada i cursa, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer el Parc Natural de la Serra del Montsant.

LIBROS RELACIONADOS