Una Solitud Massa Sorollosa eBook

Curiouscongress.es Una Solitud Massa Sorollosa Image
El libro Una Solitud Massa Sorollosa en formato PDF. El libro Una Solitud Massa Sorollosa en formato MOBI. El libro Una Solitud Massa Sorollosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bohumil Hrabal. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Hant'a és premsador de paper i la seva feina tan sols consisteix a esclafar tones de llibres en un soterrani humit on les rates fan niu. Però, per ell, aquests llibres són més que conjunts de plecs de lletra impresa; són tones de coneixement que la humanitat ha anat acumulant al llarg dels segles. Després de trenta-cinc anys de fer la mateixa feina, avorrida, Hant'a ha adquirit una cultura llibresca important, fins que els nous temps s'imposen com una dutxa d'aigua freda: els obrers modèlics, gent jove, l'acabaran substituint. Bohumil Hrabal, un dels noms més destacats de la literatura txeca contemporània, ens ofereix a Una solitud massa sorollosa una història esplèndida d'un home de vida grisa i monòtona que ha quedat al marge de la societat.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Solitud Massa Sorollosa.pdf
ISBN
9788429746891
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,44 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

UNA SOLITUD MASSA SOROLLOSA és la història de Hant'a, el premsador de paper, que esclafa a la seva premsa tones de llibres. Tones de cultura, de visions de la vida i dels homes. Esclafa tota l'acumulació de coneixement i de saber que la humanitat ha anat sumant al llarg del temps, llibres prohibits que la […]

una solitud massa sorollosa Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

LIBROS RELACIONADOS