Una Solitud Massa Sorollosa eBook

Curiouscongress.es Una Solitud Massa Sorollosa Image
Descubre el libro de Una Solitud Massa Sorollosa con curiouscongress.es. Lea el PDF de Una Solitud Massa Sorollosa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Solitud Massa Sorollosa y otros libros de Bohumil Hrabal.

DESCRIPCIÓN

Hant'a és premsador de paper i la seva feina tan sols consisteix a esclafar tones de llibres en un soterrani humit on les rates fan niu. Però, per ell, aquests llibres són més que conjunts de plecs de lletra impresa; són tones de coneixement que la humanitat ha anat acumulant al llarg dels segles. Després de trenta-cinc anys de fer la mateixa feina, avorrida, Hant'a ha adquirit una cultura llibresca important, fins que els nous temps s'imposen com una dutxa d'aigua freda: els obrers modèlics, gent jove, l'acabaran substituint. Bohumil Hrabal, un dels noms més destacats de la literatura txeca contemporània, ens ofereix a Una solitud massa sorollosa una història esplèndida d'un home de vida grisa i monòtona que ha quedat al marge de la societat.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Solitud Massa Sorollosa.pdf
ISBN
9788429746891
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,51 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

una solitud massa sorollosa Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e

LIBROS RELACIONADOS