El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.) eBook

Curiouscongress.es El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.) Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.) en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Fa més d’un segle que Gaston Paris reclamava la urgència de fer una monografa per a cada parlar. És cert que els atles lingüístics ens donen una visió de conjunt, a vol d’ocell, de la unitat i diversitat d’una llenguahistòrica; però també és obvi que l’anàlisi exhaustiva només s’aconse- gueix a través d’una prospecció realitzada punt per punt i sense estalvide temps. Només per aquesta raó ja cal que ens congratulem del treball que ens ofereix Pere Navarro; però la satisfacció és més gran pel fet que la monografa versa sobre el parlar d’una àrea que lingüísticament és quasi un erm per l’escàs interès que ha despertat entre els especialistes. I això no per manca d’atractius.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Parlar De La Fatarella (3ª Ed.).pdf
ISBN
9788494809361
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,78 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Por la mañana hasta mediodía en La Fatarella, habrá nubes y temperaturas de 13ºC y 16ºC. Por la tarde, cielos poco nubosos con valores de 9ºC a 13ºC. En la noche, cielos con pocos claros y temperaturas rondando los 9ºC, con máximos de 11ºC. Vientos moderados del sureste con velocidades de hasta 25 km/h.

Els verbs que acaben en -re, com batre (i els seus derivats: debatre, combatre, rebatre), concebre, percebre, rebre, rompre (i els seus derivats: irrompre, interrompre, corrompre), i els acabats en -metre (admetre, cometre, transmetre) perden la -e final de l'infinitiu abans de les terminacions del condicional.

LIBROS RELACIONADOS