L Art D Estimar eBook

Curiouscongress.es L Art D Estimar Image
El libro L Art D Estimar en formato PDF. El libro L Art D Estimar en formato MOBI. El libro L Art D Estimar en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Erich Fromm. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

¿L’amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d’atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l’amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç. L’art d’estimar (1956) s’ha convertit al llarg dels anys en un tractat clàssic que ha ensenyat a diverses generacions a desenvolupar la seva capacitat d’estimar. La profunditat i la sensatesa de les seves reflexions fan que mantingui plenament la seva vigència.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Art D Estimar.pdf
ISBN
9788499300696
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,90 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L' art d'estimar. ¿L'amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d'atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l'amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç.

Així, si prenem el mot d'Erich Fromm, autor d'un llibre el títol del qual manllevo per a aquest article, hi ha dues fórmules genèriques bàsiques de l'amor. La primera l'entén passivament, egocèntricament, i es resumeix en la frase: "T'estimo perquè et necessito."

LIBROS RELACIONADOS