L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia) eBook

Curiouscongress.es L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia) Image
Descubre el libro de L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia) con curiouscongress.es. Lea el PDF de L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia) y otros libros de Joandomenec Ros.

DESCRIPCIÓN

És un recull d’assaigs i articles que vol posar a l’abast dels ciutadans una altra visió dels problemes ambientals. El missatge del llibre és que els problemes del medi ambient són sobretot d’actitud de tots els habitants d’aquest món. La divulgació que s’ha fet en les darreres dècades dels problemes ambientals que patim en començar el segle XXI hauria de ser sufi cient perquè ciutadans, gestors, polítics, acadèmics, intel•lectuals, líders religiosos, etc. incorporessin els valors ambientals a la seva actuació, Ros ha volgut presentar alguns dels problemes ambientals, en especial els de més transcendència global, però sobretot la nostra actitud envers aquests problemes. I és que, segons confessa, “encara conservo una lleugera esperança que, denunciant les nafres ambientals i el capteniment poc curós de la meva espècie, contribueixo, encara que sigui de manera infi nitesimal, a la solució d’alguns dels problemes que generen les primeres i a la conscienciació dels meus conciutadans per tal que redrecin el segon.”

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Altra Meitat Del Medi Ambient (Premi Catalonia).pdf
ISBN
9788496710566
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,55 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, va lliurar el passat 5 de juny, el Premi Medi Ambient 2018, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

L'EAP Sardenya és un centre docent i universitari que imparteix docència tant de pregrau com de postgrau. Docència pregrau. Estudiants de 1r, 5è i 6è de Medicina i de 2n i 4t d'Infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

LIBROS RELACIONADOS