La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta eBook

Curiouscongress.es La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta Image
El libro La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta en formato PDF. El libro La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta en formato MOBI. El libro La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Cervera. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre divertit i els seus protagonistes ens donen un missatge educatiu sobre la importància de la diversitat en l’alimentació diària. Ens mostra el grup de les fruites i verdures, tan importants dins d’una dieta sana, de forma molt apetitosa. En els primers anys de vida dels nens, és essencial proporcionar una alimentació equilibrada que inclogui tots els grups d’aliments en quantitats necessàries i oferir menús divertits, amb la finalitat de crear uns hàbits saludables que es consolidin en l’adolescència i d’aquesta forma mantenir-los en l’edat adulta.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Gasela Julieta Ens Posa A Dieta.pdf
ISBN
9788498464252
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,56 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA GASELA JULIETA ENS POSA A DIETA. Aquest llibre divertit i els seus protagonistes ens donen un missatge educatiu sobre la importància de la diversitat en l'alimentació diària. LLIBRE MES DE GENER. L'HOME DEL SAC. F eia temps que s'hi fixava però no s'havia atrevit mai a dir-ho als pares.

Guia de lectura: l'alimentació i la salut dels nostres fills. Sherwood, Alice Cocina para alérgicos . Tres Cantos : Blume, cop. 2008 641 She Bib Elis Willan, Anne Recetas de verduras .

LIBROS RELACIONADOS