Els Col·leccionistes De Gats eBook

Curiouscongress.es Els Col·leccionistes De Gats Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Col·leccionistes De Gats en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Els Col·leccionistes De Gats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Col·leccionistes De Gats en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

A Els Tres Asos se'ls ha girat feina: Fa dies que a Molinars desapareixen gats de raça. Primer va ser un gat d'Angora, desprès una gata de Bengala, i per si no fos poca cosa, a la botiga d'Antiguitats els roben escultures de gats de porcellana i or. Vols ajudar a Els tres Asos a resoldre aquestes misterioses desaparicions?

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Col·leccionistes De Gats.pdf
ISBN
9788415975588
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,82 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gats. Ver carta > De lunes a jueves y domingo, de 11h a 1h Coctelería cada noche Jueves viernes y sábado bar coctelería hasta las 2h Cocina abierta de 12 a 00 ininterrumpida y fines de semana asta las 00:30. #elsgatsbarcelona. Ver carta. Xuclà 7 08001 Barcelona +34 931 440 044 email de contacto.

Els gats mouen lleugerament la punta de la cua quan cacen o estan enfadats, mentre que si la mouen molt és un senyal d'incomoditat. També la poden moure quan juguen. La cua erecta indica felicitat o pot ser una salutació envers els humans o altres gats (sovint parents propers), mentre que una cua semierecta indica un plaer menor i la cua baixa indica infelicitat.

LIBROS RELACIONADOS