Finestra Sobre El Buit eBook

Curiouscongress.es Finestra Sobre El Buit Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Finestra Sobre El Buit en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Finestra Sobre El Buit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Finestra Sobre El Buit en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Finestra sobre el buit parteix de la investigació meditada, concreta, de la paraula en l'espai. Un romandre en l'ésser des de les preguntes essencials sobre el sentit de la vida. En paraules del mateix poeta: «Una pedra retalla el discurs del silenci». El caçador de versos observa i s'atura en l'instant precís que el poema succeix davant dels seus ulls, pot passar breus minuts o tota una eternitat, la noció de temps esdevé un pes més en la mirada. Antoni Clapés suma amb aquests tres reculls que componen Finestra sobre el buit: «Llavors abandonaries Greifswald», «Destret», «El viatger no sap» un dels tríptics més suggerents i evocadors de la poesia catalana contemporània.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Finestra Sobre El Buit.pdf
ISBN
9788494880292
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,79 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Però precisament perquè hi ha consciència del desajust entre l'amenaça i les reaccions, perquè molta gent espantada encara és capaç d'interrogar-se sobre el seu propi pànic, perquè se sent incòmoda davant de conductes que en el fons sap que són desproporcionades, cal trobar la manera de justificar-les.

Aparador de poesia. Antoni Clapés i Flaqué, poeta, traductor i editor sabadellenc, vingué a presentar 'Finestra sobre el buit', llibre que ara fa res, el març de 2019, publicà esplèndidament Tanit, l'editorial catalana de Joan de la Vega.

LIBROS RELACIONADOS