Marratxi Duratn Els Segles Medievals eBook

Curiouscongress.es Marratxi Duratn Els Segles Medievals Image
Descubre el libro de Marratxi Duratn Els Segles Medievals con curiouscongress.es. Lea el PDF de Marratxi Duratn Els Segles Medievals en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marratxi Duratn Els Segles Medievals y otros libros de Guillem Morro.

DESCRIPCIÓN

El present estudi omple un vast buit de la història de Marratxí, període que, cronològicament, s’inicia amb la conquesta catalana de 1229 i finalitza amb l’adveniment de la Monarquia Hispànica. Destaquen els capítols referits a l’Església de Barcelona en la conquesta de Mallorca, l’ordenament jurídic i el sistema municipal en el segle XIII, el govern de la Baronia del bisbe de Barcelona entre 1230 a 1323, els llinatges notables durant els segles XIII-XV, Mallorca sota la dinastia d’Aragó-Barcelona i dels Trastàmara, la propietat a Marratxí i es completa amb un catàleg documental format per 170 documents la major part inèdits.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Marratxi Duratn Els Segles Medievals.pdf
ISBN
9788496376656
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,85 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Marratxi Durant Els Segles Medievals (1229-1500): Guillem Morro I. Veny: 9788496376656: Books - Amazon.ca

Tots els conflictes apareguts durant el segles XIV i inicis del XV van ser les causes de l'inici de la Guerra civil: per una banda els enfrontaments rurals dels remences contra els abusos de la noblesa; en l'entorn urbà, els conflictes de la Biga i la Busca pel control del poder municipal; i en l'àmbit polític, les formes de pràctica ...

LIBROS RELACIONADOS