Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I eBook

Curiouscongress.es Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I Image
Descubre el libro de Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I con curiouscongress.es. Lea el PDF de Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I y otros libros de Victor Sunyol.

DESCRIPCIÓN

Sunyol, poeta convençut, transgredeix el llenguatge habitual i busca per altres camins, en una opció que pot semblar desconcertant per al lector. Inscrita en un discurs desvertebrat, la poètica de Víctor Sunyol és una de les que sapropen més als límits.Aquest poemari recull textos escrits entre el 1986 i el 1992, en els quals lautor busca establir noves relacions entre els objectes i la seva representació.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Articles, Prolegs, Discursos I Altres Escrits I.pdf
ISBN
9788476029602
FECHA
1994
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,13 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Inclou apèndixs amb articles, discursos, pròlegs i altres escrits de Rusiñol, ordenats per èpoques (p. 1011-1416) Nota: Inclou fonts i bibliografia (p. 1417-1476)

Els pròlegs, normalment, són escrits pel mateix autor de l'obra (o fins i tot per un familiar), pel seu editor o per un estudiós de l'autor. Com gènere literari que és, els pròlegs també serveixen com a ferramenta per a la creació literària. Exemples coneguts són els pròlegs a llibres inexistents escrits per Borges i per Calvino.

LIBROS RELACIONADOS