La Taca Negra eBook

Curiouscongress.es La Taca Negra Image
Descubre el libro de La Taca Negra con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Taca Negra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Taca Negra y otros libros de Balcells Salvador.

DESCRIPCIÓN

Una fuita de petroli al port de Tarragona provoca una marea negra que s’estén fins al cap de Salou. Enmig de les tasques de neteja apareix, ocult entre el rocam de la costa, el cadàver mutilat d’una dona jove. Mentrestant, en una ciutat del Gran Nord rus, enllà del Cercle Polar Àrtic, els pares d’Irina Grosnina fa mesos que han perdut el contacte amb la seva filla i recorren a un conegut amb un càrrec polític important al govern de Moscou. Al voltant de Tarragona, la recerca policíaca, en un entorn de prostitució de luxe, s’enrareix amb la implicació d’un magnat rus de les finances i d’un destacat polític local. Emili Espinosa, sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, policia intuïtiu, solitari i malparlat, es veu forçat a treballar en el cas juntament amb un col·lega enviat per Moscou. Tot plegat es va complicant amb un seguit d’efectes col·laterals que acaben superant la capacitat de reacció dels protagonistes. La taca negra descriu, sovint cruament, uns ambients de gran sordidesa en uns llocs excessivament propers perquè els puguem ignorar. La facilitat de moviments de màfies estrangeres relacionades amb l’explotació sexual i els reductes de depravació en què es belluguen certs personatges de la novel·la ens parlen d’una realitat que s’entesta a sortir a la llum a través d’aquesta obra de ficció, que culmina amb un final obert i sorprenent.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Taca Negra.pdf
ISBN
9788495623546
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,86 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El proceso para conseguir una aceituna negra es tan simple como recoger el fruto cuando ya está en plena maduración, de modo que cuanto más maduro, más oscura será. Si la aceituna se recoge ...

Los concejales de Agricultura de los ayuntamientos de Alzira y Algemesí han presentado sendas mociones en sus respectivos municipios ante la detección de la enfermedad conocida como «mancha negra» (Guignardia citricarpa) causada por un hongo, para mostrar su preocupación por el sector agrario de ambas poblaciones y con el fin de evitar que esta enfermedad alcance a los cítricos de la Ribera.

LIBROS RELACIONADOS