Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix eBook

Curiouscongress.es Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

El P. Daniel Codina, monjo del monestir del Miracle, actualment prior de Cuixà, ofereix amb aquest Catàleg una valuosa eina de recerca als investigadors. De cadascuna de les nombroses obres catalogades n’emergeix una munió de dades prou significatives com per corroborar un any, conèixer l’esquema formal d’una obra, saber on i per què es va interpretar i qui n’era el compositor, etc.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix.pdf
ISBN
9788484155317
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,67 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Catàleg dels manuscrits de la Biblioteca del Monestir de Montserrat by Montserrat ... Catálogo de manuscritos hebreos de la biblioteca de Montserrat by Javier del Barco ( Book ) Biblica coptica montserratensia : P. Monts. Roca II by Sofía Torallas Tovar ... del segle XI al segle XX by Anselm M Albareda ...

Buy Cat?leg dels Villancicos i oratoris impresos de la biblioteca de Montserrat. Segles XVII - XIX by (ISBN: 9788484155317) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

LIBROS RELACIONADOS