Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix eBook

Curiouscongress.es Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix Image
El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato PDF. El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato MOBI. El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Codina. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

El P. Daniel Codina, monjo del monestir del Miracle, actualment prior de Cuixà, ofereix amb aquest Catàleg una valuosa eina de recerca als investigadors. De cadascuna de les nombroses obres catalogades n’emergeix una munió de dades prou significatives com per corroborar un any, conèixer l’esquema formal d’una obra, saber on i per què es va interpretar i qui n’era el compositor, etc.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix.pdf
ISBN
9788484155317
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,87 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

CATALEG DELS VILLANCICOS I ORATORIS IMPRESOS DE LA BIBLIOTECA DE MONTSERRAT. SEGLES XVIII-XIX.: Amazon.es: DANIEL: CODINA I GIOL: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime ...

Catàleg dels Villancicos i oratoris impresos de la biblioteca de Montserrat. Segles XVII - XIX

LIBROS RELACIONADOS