Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix eBook

Curiouscongress.es Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix Image
El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato PDF. El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato MOBI. El libro Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Codina. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

El P. Daniel Codina, monjo del monestir del Miracle, actualment prior de Cuixà, ofereix amb aquest Catàleg una valuosa eina de recerca als investigadors. De cadascuna de les nombroses obres catalogades n’emergeix una munió de dades prou significatives com per corroborar un any, conèixer l’esquema formal d’una obra, saber on i per què es va interpretar i qui n’era el compositor, etc.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cataleg Dels Villancicos I Oratoris Impressos De La Biblioteca De Montserrat: Segles Xvii-xix.pdf
ISBN
9788484155317
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,54 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Noté /5. Retrouvez Catàleg dels Villancicos i oratoris impresos de la biblioteca de Montserrat. Segles XVII - XIX et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion

CATALEG DELS VILLANCICOS I ORATORIS IMPRESSOS DE LA BIBLIOTECA DE MONTSERRAT: SEGLES XVII-XIX. DANIEL CODINA. El P. Daniel Codina, monjo del monestir del Miracle, actualment prior de [email protected];, ofereix amb aquest [email protected];leg una valuosa eina de recerca als investigadors.

LIBROS RELACIONADOS