Art De Predicacio Al Poble eBook

Curiouscongress.es Art De Predicacio Al Poble Image
Descubre el libro de Art De Predicacio Al Poble con curiouscongress.es. Lea el PDF de Art De Predicacio Al Poble en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Art De Predicacio Al Poble y otros libros de Francesc Eiximenis.

DESCRIPCIÓN

Obra d'extraordinari interès pedagògic d'una figura cabdal de la literatura catalanaFrancesc Eiximenis (c.1327-1409) és una figura cabdal de la literatura catalana i universal de tots els temps. El conjunt dels escrits d'Eiximenis representa un ampli projecte educatiu en una època en què la majoria de la població no anava a escola. La preocupació i les observacions de caràcter pedagògic impregnen tots i cadascun dels manuscrits que s'han conservat fins als nostre dies. L'Art de predicació al poble, escrita en llatí i adreçada als predicadors, és un tractat pedagògic que explica els fonaments, les tècniques i els recursos per predicar i que dibuixa el perfil del predicador ideal.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Art De Predicacio Al Poble.pdf
ISBN
9788497663335
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,61 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'art nassarita és un estil d'art sorgit a l'època tardana de l'Àndalus, al Regne nassarita de Granada. Els dos paradigmes d'aquest art són els palaus de l'Alhambra i el Generalife. L'arquitectura militar desenvolupa els sistemes generats en l'època anterior, i els dota d'una major complexitat.

la llibertat guiant el poble (1830) 1. antonio núñez 2017 2. la llibertat guiant al poble el nostre anàlisi s'estructura: 1.- fitxa tÈcnica (catalogaciÓ) 2. context historico i artÍstic: Època, autor i estil 3. l'anÀlisi formal 4. anÀlisi conceptual: tema, significat i funciÓ 5.

LIBROS RELACIONADOS