Escorxador-5 eBook

Curiouscongress.es Escorxador-5 Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Escorxador-5 en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Escorxador-5 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Escorxador-5 en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Escorxador-5 (1969) descriu les vicissituds d'un personatge desorientat que en plena Alemanya nazi es despenja del seu batalló i erra entre línies enemigues. L'experiència bèl·lica convertida en un seguit de vinyetes divertides i sarcàstiques sense banalitzar el dolor de la guerra. Edicions Proa recupera dins la seva collecció A tot vent un clàssic del segle XX, Escorxador-5, de Kurt Vonnegut, (1922-2007) un dels narradors més originals de la literatura nord-americana contemporània, conegut per la seva peculiar combinació de sàtira, comèdia negra i ciència ficció. Publicat l’any 1969, Escorxador-5 ens explica la vida d’un home, Billy Pilgrim, que s’ha deslligat del temps i viu desordenadament diferents períodes de la seva vida, inclosa la terrible experiència de la destrucció de la ciutat de Dresden al final de la Segona Guerra Mundial.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Escorxador-5.pdf
ISBN
9788484370352
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,55 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

escorxador-5 Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

Publicat l?any 1969, Escorxador-5 ens explica la vida d?un home, Billy Pilgrim, que s?ha deslligat del temps i viu desordenadament diferents períodes de la seva vida, inclosa la terrible experiència de la destrucció de la ciutat de Dresden al final de la Segona Guerra Mundial.

LIBROS RELACIONADOS