La Febre D Or (Seleccio De Capitols) eBook

Curiouscongress.es La Febre D Or (Seleccio De Capitols) Image
Cuida los árboles y descarga el libro de La Febre D Or (Seleccio De Capitols) en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de La Febre D Or (Seleccio De Capitols) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Febre D Or (Seleccio De Capitols) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

La primera i única edició de La febre d’or adaptada per a estudiants de secundària La febre d’or és la novel·la més ambiciosa de Narcís Oller, un magnífic retrat de la societat catalana de 1880. La febre d’or és l’obra més ambiciosa de Narcís Oller. Hi retrata la societat catalana dels anys 1880-1882, just en el moment en què moltes persones van aconseguir un enriquiment fàcil gràcies a l’especulació bosària. Gil Foix, el protagonista de la novel·la, és un d’ells: deixa de fer de fuster, juga a borsa amb gran habilitat i s’enriqueix fins a convertir-se en un membre conspicu de l’alta burgesia barcelonina. Però, com en el cas de L’escanyapobres, Oller desplega una intenció moralitzadora evident: Gil Foix és víctima de la seva obsessió pel diner, s’arruïna, torna al seu ofici de fuster i acaba mig boig. Es tracta d’una novel·la extensa i complexa, en què Narcís Oller manifesta un gran domini de les tècniques i els plantejaments literaris naturalistes i realistes. Barcelona és l’espai central de l’obra, però també Vilaniu i París, i els personatges estan perfectament dibuixats, fruit d’una llarga observació i documentació prèvia de les maneres de parlar i dels ambients barcelonins. L’edició de La febre d’or dins la col·lecció «Angle Lector» es planteja per primera vegada com una versió reduïda, que estalvia escenes secundàries i fragments poc rellevants, per aconseguir una obra més breu i compacta, pensada per a estudiants de secundària.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Febre D Or (Seleccio De Capitols).pdf
ISBN
9788496970540
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,41 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fiebre Pochettino en el Bernabéu: palabras sobre Casemiro y un guiño blanco final Mauricio Pochettino charló con AStv a la salida del Bernabéu y se rindió al partido de Casemiro.

La fiebre varía en su intensidad, pero es uno de los síntomas más comunes del COVID-19, casi en la totalidad de los casos han presentado un cuadro febril. Por otro lado, ...

LIBROS RELACIONADOS