Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia eBook

Curiouscongress.es Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

L'1 de desembre de 1955, Rosa Parks es va negar a cedir el seu seient de l'autobús a un blanc. Aquell gest, gairebé casual, va desencadenar la fi de les lleis que discriminaven els negres als Estats Units. Aquest llibre parla de moments protagonitz Titol Original Moments Femenins de la Humanitat Gènere Novel·la Autors Capitols Pilar Godayol (Manlleu, 1968) és doctora en teoria de la traducció i professora de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació de la Universitat de Vic. Ha publicat diversos treballs sobre biografia, gènere i història i teoria de la traducció, entre els quals sobresurten Espais de frontera. Gènere i traducció (2000), Veus xicanes. Contes (ed.) (2001), Germanes de Shakespeare. 20 del XX (2003), Virginia Woolf. Cinc-centes lliures i una cambra pròpia (2005), Dones de Bloomsbury (2006) i Catalanes del XX (ed.) (2006).

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Moments Femenins De La Humanitat: Quinze Dones Que Han Fet Histor Ia.pdf
ISBN
9788496499652
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,78 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Potser 80 personatges semblen molts per a una sola obra de teatre, però Georgina Llauradó i Joan Codina els han aconseguit encabir en 70 minuts d'espectacle i, a més, han inclòs cançons i moments performàtics. Tots dos signen la dramatúrgia de La volta al món en 80 ties; la primera també la interpreta, mentre que el segon la dirigeix. És una proposta escènica que beu del teatre ...

Estem convençuts que, en la recta final d'aquest camí cap a la llibertat, és el moment de tornar a mirar el món en condicions d'igualtat; essent conscients que allò que ens ha fet continuar existint no és la dimensió de la nostra nació, sinó la determinació i la voluntat d'aportar tot el possible per a un món millor.

LIBROS RELACIONADOS