La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà eBook

Curiouscongress.es La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà Image
Cuida los árboles y descarga el libro de La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Publicacions de la Caixa de Pensions, 1934. 14x20 cm. 35 p. Restes d’humitat. Cobertas enfosquida. Petita falta que no afecta a portadella

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Producció De Llet I De Vaques Lleters A L’empordà.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,47 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Determinar la proteïna de la llet (taxa i producció) en funció de les dades de la condició corporal i dels controls lleters mensuals, a les explotacions de vaques de llet a Menorca, i emprar l'anàlisi de la condició corporal com a eina de gestió del maneig alimentari. 2. OBJECTIU.

Text: Redacció Eix. De vegades, el més senzill és el més encertat. La fórmula del cacaolat n'és un exemple: un batut de llet, sucre i cacau —tot i que hi ha qui diu que hi ha un quart ingredient secret— el fa una beguda saborosa, energètica, nutritiva i deliciosa que es pot prendre tant freda com calenta. És una fórmula genuïnament catalana.

LIBROS RELACIONADOS