La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad eBook

Curiouscongress.es La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad Image
Cuida los árboles y descarga el libro de La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

La Humanitat no només està a punt d’autodestruir-se, sinó que totes les solucions proposades o aplicades fins ara no poden resoldre el problema. Els profunds coneixements de l’autor sobre la ciència de l’escalfament global li permet donar-nos una veritable explicació del que està passant i proposa solucions realistes per al problema més greu al qual la Humanitat s’ha enfrontat mai.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Venjança De La Terra: La Teoria De Gaia I El Futur De La Human Idad.pdf
ISBN
9788466407922
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,46 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA TIERRA SE AGOTA James Lovelock Lovelock posa damunt la taula les proves d'un futur poc prometedor. El polèmic cientí-fic creador de la teoria de Gaia, que considera la Terra com un organisme viu que s'au-toregula, presenta aquí una veritat incòmoda: ninguna acció humana té la capacitat de

Leer PDF La Venganza De Siete libro online gratis pdf epub ebook.

LIBROS RELACIONADOS