Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ) eBook

Curiouscongress.es Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ) Image
El libro Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ) en formato PDF. El libro Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ) en formato MOBI. El libro Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Sierra I Fabra. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

La décima entrega de la saga de l'entranyable i implacable inspector Miquel Mascarell.En aquesta ocasió s'ha de fer càrrec dels casos del seu amic eldetectiu David Fortuny, després que aquest pateixi un atemptat que el deixa en coma.Un fresc nítid i revelador de la vida durant la postguerra espanyola,dotze anys després del final de la contesa. Un món que segueix sentcruel per als vençuts, les dones, els marginats socials que viuen sota el poder absolut de la dictadura.Jordi Sierra i Fabra és un dels autors més llegits i populars delpanorama literari espanyol i, amb dotze milions de llibres venuts finsel 2018 i més de quaranta premis literaris. El 2017 va rebre la Medallade Oro al Mérito en las Bellas Artes i el 2018 la Creu de Sant Jordi.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Dia De Setembre I Uns Quants D Octubre (Inspector Mascarell 10 ).pdf
ISBN
9788417444839
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,21 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un dia de setembre i uns quants d'octubre (Inspector Mascarell 10): Els tres casos del detectiu (Catalan Edition) eBook: Jordi Sierra i Fabra: Amazon.co.uk: Kindle Store

Compra el libro UN DIA DE SETEMBRE I UNS QUANTS D'OCTUBRE (INSPECTOR MASCARELL 10). SIERRA I FABRA, JORDI (ISBN: 9788417444839) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

LIBROS RELACIONADOS